McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj akciji McDelivery Night

0

McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj godišnjoj akciji, koja se dešava po treći put širom sveta, “McDelivery Night In” u četvrtak, 19. i petak 20. septembra od 17,00 časova pa do kraja radnog vremena restorana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Pančevu.

Svi koji poruče hranu za dostavu na kućnu adresu u ovom periodu u iznosu do 1000,00 dinara na poklon od McDonald’sa dobijaju dupli čizburger, a svi koji poruče hranu u iznosu većem od 1000,00 dinara na poklon dobijaju BigMac.

Većina (60%) porudžbina za McDelivery dešava se kasno popodne i uveče, tako da McDonald’s ohrabruje sve širom sveta da se uključe 19. i 20. septembra u “McDelivery Night In” slavlju. Bez obzira da li se opuštate sami ili provodite vreme sa prijateljima ili porodicom, McDelivery je pravi izbor za uživanje u popodnevnim i večernjim satima uz omiljene McDonald’s proizvode.

Veoma nam je drago da smo se i mi, u Srbiji, ove godine pridružili globalnoj akciji “McDelivery Night In” i želimo da naše korisnike, koji su našu uslugu dostave hrane na kućnu adresu prihvatili od njenog lansiranja u Beogradu početkom februara 2018, a kasnije kada smo i nastavili da širimo mrežu dostave u Nišu, Novom Sadu i Pančevu, nagradimo. Nastavićemo da širimo mrežu dostave hrane iz naših restorana i na druge gradove u kojima poslujemo, a takođe ćemo nastaviti i da podržavamo ovakve i slične aktivacije.” Izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u McDonald’su u Srbiji.

Tokom 2017. i 2018. hiljade restorana širom sveta je učestvovalo u globalnoj akciji McDelivery Day i omogućeno je gostima da uživaju i zabave se. Ove godine je još obimnija akcija. Najviše restorana do sada će isporučivati omiljenu hranu, a gosti mogu da ostanu kod kuće i uživaju u “McDelivery Night In”.

Pridružite se “McDelivery Night In” zabavi širom sveta tako što ćete u svojim postovima na društvenim mrežama koristiti #McDelivery.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend