Jubilarnih 30 godina Miss Alpe Adria International, jedinog međunarodnog izbora koji se održava u Hrvatskoj, te ponosnih 10 godina podrške Avona kao generalnog pokrovitelja šminke, proslavljeno je ovaj vikend izborom za Automaritea Miss Alpe Adria International 2018 u Zagrebu u Rebuy Stars Cabaretu.

Miss Alpe Adria 2018. je prekrasna Tatjana Genrich iz Njemačke, dok su njezine pratilje Federica Manzini iz Italije i Klara Veža iz Hrvatske. Djevojke iz Italije, Slovenije, Mađarske, Češke, Njemačke, Slovačke i Hrvatske, uz koreografiju i modne izlaske, dale su težak posao internacionalnom žiriju na čelu s predsjednicom Lucijom Josipović iz Avona: “Koliko se god čini blještav i zabavan, posao žirija ipak je i profesionalan: u svakom izlasku pomno pratimo sve djevojke, zapisujemo detalje, i moramo donijeti brzu i najbolju odluku kako bi se do samog kraja događanja već znala pobjednica. Tatjana nas je sve osvojila i svojim šarmom i ljepotom. Hvala Borisu Kosmaču na odličnoj organizaciji i čestitke na uspješnom 30. rođendanu ovom svjetski poznatom izboru ljepote.”

 

Priprema ljepotica svakako je bila lakša uz profesionalni dodir Avonovih make-up proizvoda i nezaobilaznu mark. make-up liniju.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend