Likovna radionica za decu u Centru za kulturu Grocka

0

Likovna radionica Centra za kulturu Grocka pod nazivom „Likovno putovanje“ u jesenjem ciklusu podučava polaznike da istražuju i izražavaju se na likovno kreativan način primenom različitih umetničkih tehnika. Upoznaje ih sa osnovama likovnog jezika koji se izražava likovnim elementima (tačkom, linijom, oblikom, bojom…).

​Cilj radionice je da ​neguje i podstiče​ dečju maštu i stvaralaštvo, razvija osećaj za lepo, kao i osećaj za timski rad i prijateljstvo kroz kreativno provedeno vreme. U skladu sa uzrastom polaznicima je omogućeno da koriste literaturu – monografije, kataloge i na taj način se upoznaju sa delima poznatih umetnika.

Likovna radionica otpočinje sa radom u sredu, 20. septembra, u prostorijama Mesne zajednice u Grockoj (Bul. oslobođenja 39) i traje u periodu septembar-decembar 2017. godine.

„Likovno putovanje“ se u periodu od 20. septembra do 03. oktobra 2017. godine tematski uključuje u manifestaciju „Dani evropske baštine“ i odabranim motivima obrađuje ovogodišnju edukativnu temu „Moje okruženje – kulturno nasleđe i priroda“. Radionicu vodi Marion Dedić, dipl. slikarka.

Termini rada radionice:
Sreda i petak od 13h do 14.30h

Za prijavljivanje i dodatne informacije kontaktirati:

– Centar za kulturu Grocka (011/850-2321) i
– Marion Dedić (063/346-949).

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend