Likovna radionica Centra za kulturu Grocka pod nazivom „Likovno putovanje“ u jesenjem ciklusu podučava polaznike da istražuju i izražavaju se na likovno kreativan način primenom različitih umetničkih tehnika. Upoznaje ih sa osnovama likovnog jezika koji se izražava likovnim elementima (tačkom, linijom, oblikom, bojom…).

​Cilj radionice je da ​neguje i podstiče​ dečju maštu i stvaralaštvo, razvija osećaj za lepo, kao i osećaj za timski rad i prijateljstvo kroz kreativno provedeno vreme. U skladu sa uzrastom polaznicima je omogućeno da koriste literaturu – monografije, kataloge i na taj način se upoznaju sa delima poznatih umetnika.

Likovna radionica otpočinje sa radom u sredu, 20. septembra, u prostorijama Mesne zajednice u Grockoj (Bul. oslobođenja 39) i traje u periodu septembar-decembar 2017. godine.

„Likovno putovanje“ se u periodu od 20. septembra do 03. oktobra 2017. godine tematski uključuje u manifestaciju „Dani evropske baštine“ i odabranim motivima obrađuje ovogodišnju edukativnu temu „Moje okruženje – kulturno nasleđe i priroda“. Radionicu vodi Marion Dedić, dipl. slikarka.

Termini rada radionice:
Sreda i petak od 13h do 14.30h

Za prijavljivanje i dodatne informacije kontaktirati:

– Centar za kulturu Grocka (011/850-2321) i
– Marion Dedić (063/346-949).

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend