U subotu, povodom Dočeka srpske Nove godine, od 23h u Galeriji Polet (Cetinjska 15) nastupiće kultni beogradski bend Vampiri u punom sastavu.

„Vampiri“ će nastupiti kao sekstet, predvođeni frontmenom Aleksandrom Erakovićem – Erom. Iz originalne postave tu je još i Dejan Tomović – Tomke za klavijaturom, Damjan Dašić – bubnjevi i prateći vokal, Marko Ćalić – solo gitara i prateći vokal i Andreja Bucan – saksofon.

Osnovani 1990. godine, izdali su ukupno pet albuma od kojih je poslednji, “Monkey Food”, izašao 1997. Kultni status stekli su već 1992. godine, nakon što su uradili muziku za čuveni film Srđana Dragojevića “Mi nismo anđeli” .Poslednja velika grupa stare Jugoslavije, kako kritičari vole da nazivaju čuveni beogradski bend, podsetiće publiku na romantične trenutke njihanja na podijumu za igru uz „Pokloniću joj nebo“ i naterati da istroše cipele za ples uz „Rama Lama Ding Dong“ ,“Bebe“, „Ona i ja“, „Pokloniću joj nebo“, „Plavi grad“, „Subota uveče“ i brojne svevremenske hitove ovog sastava u duhu pedesetih i šezdesetih.

Namontirajte frizure i izglancajte plesne cipele jer za vas pripremamo najbolju igranku u gradu, najavljuju organizagtori.

Cena ulaznice je 700,00 dinara.

Više informacija na Koncert benda Vampiri u Poletu

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend