Sounds delicious” je najbolji početak vašeg vikend provoda, a održava se petkom i subotom u intimnom ambijentu predivne bašte restorana Enso, pod prigušenim svetlom.

U petak će izbor vinila, uz opuštajuću atmosferu, predstaviti DJ Phillie P, dok je subota rezervisana za  Jazz Duo. Duo čine Nevena Filipović, koju možda najbolje znate po njenoj ulozi iz Amy Winehouse tribute benda i Filip Bulatovic, mladi pijanista koji je svirao sa muzičarima kao što su Duško Gojkovic, Stjepko Gut, Johan Hoerlen, Peter Herbolzheimer i mnogi drugi. Najlepši početak vikend provoda je uz savršene zalogaje koji zvuče ukusno, a za energetski start pobrinuće se Red Bull koktel dobrodošlice.

Zbog blizine Bitefartcafe kluba, ali i blizine centra grada, restoran Enso je postao omiljeno mesto za početak izlaska.  Ovaj događaj je mesto i vreme okupljanja gradske ekipe, koja ima priliku da na idealan način započne svoj vikend provod. Zajedno sa nenametljivo predusretljivom uslugom konobara koji će vam se naći pri odabiru jela, ali i uparivanju vina koja se sva mogu piti na čašu, zatvara se krug idealnog užitka, a otvara se mogućnost za jedinstveno hedonističko iskustvo koje zvuči preukusno.

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend