Kompanija McDonald’s je jedan od generalnih sponzora FIFA takmičenja, a ove godine sponzor je Svetskog prvenstva u fudbalu. McDonald’s u Srbiji je za decu uzrasta od 6 do 10 godina organizovao nagradni literarni konkurs na temu „Fudbal je ljubav“. Mališani koji vole fudbal su trebali da u do 200 reči opišu svoju posvećenost i ljubav prema ovoj najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Pristigao je veliki broj fenomenalnih radova, a stručni žiri u sastavu: Slavka Petković Grujičić, književnica, Saša Zdjelar, fudbaler i Boki Perić, glumac, imali su veoma težak zadatak da odaberu jedan pobednički rad koji će pobedniku omogućiti da učestvuje u Player Escort programu, a to znači da će jedno dete u pratnji jednog roditelja putovati u Moskvu na utakmicu Srbija-Brazil i izaći na teren u pratnji jednog od igrača.

Prema ocenama žirija, a ocenjivan je i literarni i motivacioni pristup u pisanju, pobednički sastav je napisala Hana Ubović, devojčica iz Zemuna koja ima 10 godina i obožava fudbal i Mesija. Ona će u pratnji tate putovati u Moskvu i biti podrška našim reprezentativcima na utakmici sa Brazilom.

McDonald’s je pored ove glavne nagrade pripremio još četiri nagrade: dve fudbalske lopte, jednu proslavu rođendana u McDonald’s restoranu i jedan porodični ručak u McDonald’s restoranu.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend