Advent u Zagrebu, koji ove godine po treći put brani titulu najboljeg u Europi, od nedjelje, 3. prosinca bogatiji je za Adventsko klizalište Žuti Mačak ispred glavnog ulaza u Arena Centar.

Rasplesane maskote, klizačice, disko na ledu i mnogi drugi sadržaji zagrijali su brojne posjetitelje i poznata lica poput Petre Kurtele, Ane Begić, Jasne Palić – Picukarić, Saše Bunete, Dubravka Dude Šimenca, Stjepana Božića i ostalih ljubitelja zimskih radosti.

Daleko od gradske gužve, u nedjelju, 3. prosinca mali i veliki zaljubljenici zabave na ledu uživali su u blagdanskoj idili na svečanom otvorenju Adventskog klizališta Žuti Mačak ispred glavnog ulaza u Arena Centar koji četvrtu godinu zaredom pruža kvalitetan sadržaj najboljoj adventskoj destinaciji u Europi.

“Sjajne reakcije posjetitelja proteklih godina potakle su nas da i ove godine nadmašimo sva očekivanja. Naš tim s Arena Centrom naporno je radio kako bi Adventsko klizalište Žuti Mačak doveo u savršenu klizačku formu te ponovno osvojio srca najzahtjevnijih ljubitelja blagdanskih atrakcija. Osim što se trudimo ponuditi dodatni sadržaj adventskom Zagrebu, želimo potaknuti mališane na druženje u pozitivnom okruženju i na usvajanje zdravih navika. Zato i ove godine omogućujemo školu klizanja za velike i male uz iskusne instruktore, bogat zabavni program i još mnoga iznenađenja”, izjavila je Antonija Kolarić, direktorica marketinga Žutog Mačka.

Klizalište je otvorila dječja predstava “Tko je pobijedio Ledenu zlicu” s glumcima Jasnom Palić – Picukarić i Sašom Bunetom, klizačicama iz Skating kluba LEDA te rasplesanim maskotama nakon kojih je uslijedilo fotografiranje i disko na ledu, prigodni facepainting te pravljenje figura od balona.

Na blagdanski ugođaj na ledu nisu ostala imuna niti poznata lica poput glumica Petre Kurtele i Ane Begić, bivšeg vaterpolista Dubravka Dude Šimenca i boksača Stjepana Božića koji su sa svojim mališanima uživali u svečanom otvorenju te druženju s maskotama, Žutim Mačkom i ostalom veselom družinom.

“Adventsko klizalište Žuti Mačak podsjeća na važne stvari koje često zaboravljamo tijekom blagdana. Kvalitetno provedeno vrijeme s najmilijima trebalo bi nam svima biti prioritet nad ostalim obvezama. Upravo ovdje imamo sve na jednom mjestu, prijeko potreban edukativni i zabavni sadržaj za naše mališane te bezbrižno blagdansko druženje za nas roditelje””, komentirala je glumica Ana Begić.

S tim se složio i boksač Stjepan Božić koji je dodao: Ovo je zaista sjajna stvar za našu djecu jer ih potiče na usvajanje zdravih navika. Koliko god se o tome pričalo, trend nekretanja sve više prevladava u našem društvu. Zato uvijek pozdravljam inicijative kao što je ovo klizalište jer nudi zabavnu i zdravu zimsku aktivnost u pozitivnom društvu vršnjaka i stručnog klizačkog tima.

Atraktivan ovogodišnji program prepoznala je i Mesna Industrija Gavrilović koja je obojila klizalište u prepoznatljivu crvenu i plavu boju te kvalitetnim proizvodima rastopila i najveće Grinčeve. 

Osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine. Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine Adventsko klizalište Žuti Mačak neizostavnim okupljalištem najboljeg adventa u Europi. Sve dodatne informacije potražite na www.zutimacak.hr te na www.arenacentar.hr/advent.

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend