Za produženi blagdanski vikend, Advent u Klovićevim dvorima pripremio je 48 sati najboljeg provoda uz odlične večernje koncerte Šajete i Cubisma te ludu subotnju špicu!

Dašak blagdanskog raspoloženja na krovu grada ne smijete propustiti s obzirom na to da za početak produženog vikenda, u petak, Advent u Klovićevim dovodi pokretača čakavskog vala u hrvatskoj glazbi. Najpoznatiji Istrijan među glazbenicima i najpoznatiji glazbenik među Istrijanima, Dražen Turina Šajeta sve posjetitelje uvest će u veselo predblagdansko raspoloženje i najvećim hitovima „Košulja plava“, „Evergrin“ i „Party za ekipu“  započeti produženi vikend rezerviran za malo zabave na gradskim ulicama i malo obiteljskog druženja i opuštanja. Subotnje zimske špice toplije su s pogledom na Zagreb i u društvu Grinča. Uz već prepoznati program DJ Grinč@Grič posjetitelji će se i ovo subotnje prijepodne „zagrijati“ uz najveće glazbene hitove i poznatog božićnog lika, koji je postao atrakcija i na društvenim mrežama baš kao i najpopularniji okvir. Najljepša adventska fotografija nastavlja rušiti rekorde, a s obzirom na objavljenu anketu Turističke zajednice grada Zagreba u kojoj se bira najbolja adventska lokacija, poznata „razglednica“ s platoa Gradec sigurno je u samom vrhu.

Uživanju u najljepšem pogledu, fotografiranju ispod očaravajuće svjetleće instalacije Gospodara Svjetla u samom Atriju Klovićevih, razgledavanju izložba Galerije i isprobavanju fantastičnih kulinarskih specijaliteta u najposjećenijoj večeri, onoj subotnjoj, pridružit će se vatreni ritmovi salse. Cubismo, poznati sastav s čijih koncerata nitko ne odlazi ravnodušan, ove će subote biti zadužen za doček Badnjeg dana i najboljih partija na ulicama grada. Na platou Gradec tako se i za nedjelju sprema odličan provod, a potom tjedan očekivanja najluđe noći u godini.

Vaši komentari na tekst

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend