Proslavite 7. rođendan Arena Centra uz brojne pogodnosti!

0

Arena Centar, jedan od najvećih i najpopularnijih shopping centara u Hrvatskoj, ovog vikenda napunit će velikih 7 godina!

U tom veselom i slavljeničkom duhu, Arena je za sve svoje vjerne posjetitelje pripremila niz poslastica, puno poklona i ekskluzivnih popusta! Tako svi posjetitelji, koji u iduća četiri dana posjete Arena Centar, mogu očekivati čak 40% popusta na najpoznatije svjetske modne brendove, zamamnu, šarenu rođendansku tortu i najbolju zabavu na svakom koraku, a za one najmlađe, tijekom vikenda (subota i nedjelja u 17 sati), bit će organizirana dječja predstava kazališta Smješko – Ježeva kućica. Naravno, ni ovaj rođendan neće proći bez slavljeničkog fotografiranja, stoga će posebno za ovu priliku biti postavljena Fotkaona, koja će zauvijek zabilježiti slatke rođendanske trenutke i želje.

Ne propustite ovu sjajnu priliku za kupnju najdražih brendova uz ekskluzivne popuste i najzabavnije trenutke! Posjetite Arena Centar ovog vikenda, jer je ovo rođendansko slavlje na koje ste svi pozvani i koje ne želite propustiti…

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Send this to friend