U ponedeljak, 25. decembra od 17h u In Centru (Cara Lazara 5-7, Beograd) biće održana prva radionica o veštinama javnog govora.

Radionica  „Kako postati izuzetan javni govornik“ je namenjena svakome ko želi da dominira kada govori ili predstavlja svoje proizvode ili usluge. Napravljena je od strane jednog od najiskusnijih i najcenjenih medija kouča iz UK, Alana Stivensa koji je trenirao veliki broj glumaca, sportista, javnih ličnosti, državnika i direktora različitih kompanija. Alan će nam otkriti tajne koje vrhunski govornici koriste da bi zadivili svoju publiku u svakom trenutku.

Biti u stanju održati briljantan govor je jedna od ključnih veština svakoga ko želi da promoviše sebe ili svoju kompaniju. Ovaj program pruža detaljne savete o svim aspektima profesije govornika, od pripreme do ovacija.

TEME SEMINARA:

Radionica je zamišljena tako da nudi zanimljive vežbe i simulacije i što je najvažnije naučićete različite tehnike i alate koji će vaše govorničke veštine dovesti na jedan zavidan nivo.
Ovaj kurs pokriva teme: vizualizacije, strukture govora, povezivanje sa publikom, storytelling, kako prevazići tremu i strah, na koji način zaključiti vaš govor, a sve to kroz zanimljiva predavanja, vežbe koje će vam pomoći da odmah savladate ponuđene tehnike i simulacije koje značajno doprinose da ove tehnike i alati postanu deo vaše uobičajene govorničke rutine. Za detaljan program pogledajte website .

Cena ove radionice je 4500 dinara. Za studente je obezbeđena specijalna pogodnost, pa oni mogu pohađati radiocnicu po ceni od 2500 dinara.

Naredna radionica biće održana 25. januara 2018. godine.

Oglašavanje

O autoru

TV voditelj, kolumnista, aktivista za ljudska prava, student Fakulteta za medije i komunikacije. Autor knjige i filma ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. Član upravnog odbora Fondacije Humanist.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend