Najave za Discovery, TLC i Animal Planet za period od 12. avgusta do 18. avgusta

0

Ronioci opasnih dubina: Australija /PREMIJERA 3 sezone

Tamni oblak straha i zabrinutosti visi nad svim ekipama. Njihovog prijatelja i kolegu ronioca Grega Pikeringa napala je ogromna velika bela ajkula. Jedva spasivši život Greg provodi šest meseci oporavljajući se pred odlazak u Port Linkoln da se pridruži Nilu Rodu u poslu koji voli. Skin i Džej pojačavaju bezbednost pomoću jedinstvenog ronilačkog odela za odbijanje ajkula dok je Dominator ostavljen na cedilu. Primoran da ostane van vode tokom četiri meseca zbog ozbiljnog problema s unutrašnjim uhom, on se nevoljno vraća na posao kao član posade. Baki je na ivici bankrota, a ako ne bude mogao da proda svoju investiciju od miliona dolara, banka će obaviti zaplenu. Nakon sporog početka sezone, nova ekipa Tomas i Aron moraju da rade u opasnim uslovima – koji ih vode usred surovih podvodnih talasa. Kako će proći u uzburkanim vodama opasnog australijskog Južnog okeana?

Od subote 12. avgusta u 20:00 na Discovery kanalu.

 

Đavolji kanjon / PREMIJERA 1 sezone

Oblast Đavoljeg kanjona u Britanskoj Kolumbiji je dom najvećeg nalazišta zlata u potocima koje je svet ikada video. To je takođe jedan od najneprijateljskijih terena za opstanak na planeti. Postoji nekoliko rudara koji su i dalje spremni da rade na originalan način – da se upute do ivice civilizacije samo sa onim što mogu da ponesu na leđima. Tri ekstremna kopača, Ben van der Valk, Bojs Gof i Džon Belčik preuzimaju najveći rizik u životu dok sami putuju u najudaljenije delove kanjona u potrazi za bogatstvom koju sami snimaju. Ovi obučeni rudari odlaze duboko u netaknutu šumu, a kada stignu, imaju veoma malo vremena da pronađu najviše moguće zlata pre dolaska zime. Sva trojica su primorani da neprestano balansiraju između svoje nemilosrdne želje da pronađu zlato sa potrebom da prežive. Besne oluje, kiša i sneg od kojih se lede kosti, drveće koje pada, hipotermija i smrtonosni medvedi stoje na putu između ovih rudara i nalazišta do kojeg se stiže jednom u životu.

Od ponedeljka 14. avgusta u 21:00 na Discovery kanalu.

Ben Vandervalk pans gold at a new spot.

Boyce Goff builds a contraption in which to transport fire from one side of the river to the other.

 

Dr Kristijan će vas primiti / Najava epizode

 

U ovoj iskrenoj i emotivnoj seriji svetski poznati dr Kristijan Džesen širom otvara vrata svoje potpuno nove, luksuzne i istaknute klinike. U svakoj epizodi petoro ljudi sa gorućim zdravstvenim problemima stavlja svoje privatne živote u ruke dr Kristijana i njegovog impresivnog, prvoklasnog medicinskog tima. Dr Kristijan i njegov vrhunski tim pružiće individualizovanu uslugu, prilagođenu potrebama velikog broja svojih pacijenata.

U sredu 16. avgusta u 21:00 na TLC kanalu.

Projekat „Grizli“ /PREMIJERA 1 sezone

Džef Votson, od milošte poznat kao Ber Men, odgaja medvede u zatočeništvu već 27 godina. Međutim, uprkos životu sa ovim veličanstvenim stvorenjima on je oduvek sanjao da medvede odgajene u zatočeništvu ponovno pusti u divljinu. On sada uzima dva odrasla mrka medveda, Boba i Skriča, odgajena u zatočeništvu, i pokušava da ih nauči veštinama preživljavanja i ponovo ih učini divljima kako bi ih pustio u udaljenu oblast u Južnoj Indijani. Prelaskom u udaljeno stanište Džef će provesti nekoliko meseci sam sa grizlijima teškim preko 300 kg učeći ih da tragaju za hranom, love, pecaju i da se brane. Oprostivši se sa porodicom i prijateljima, on preuzima rizik u divljini sa parom medveda kako bi ostvario svoj san tako što će im omogućiti da žive u divljini.

Od utorka 15. avgusta u 20:05 na Animal Planet kanalu.

Jeff teaching bears how to fish.

Jeff walks with the bears through the forest.

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend