Najava izložbe “Svet mojim očima“

0

Deca iz Prihvatilišta za urgentnu zaštitu zlostavljane dece će 10. avgusta predstaviti neobične skulpture od reciklažnog materijala na izložbi „Svet mojim očima“. Izložba će biti postavljena u klubu Gavez, Ada Ciganlija broj 281 od 14 do 21 časova. Otvaranje izložbe u prisustvu dece je u 19 časova.

Karakter događaja: Humanitarna izložba skulptura od reciklažnog materijala

Naziv: „Svet mojim očima“

Mesto: Klub Gavez, Ada Ciganlija br. 281

Datum: četvrtak, 09. avgust 2017. godine

Vreme: 19:00 časova

Detalji: Ulaz slobodan

Svet je šaren. Dinamičan. Promenljiv. Cvrkutav. Razigran. Svet je mračan. Tih. Opasan. Velik. Nepredvidljiv. Šta vi vidite kada zatvorite oči? Da li je svet šaren ili mračan? Deca iz Prihvatilišta su kroz seriju od osam radionica kreirala jedinstvene i neobične skulpture koje oslikavaju svet njihovim očima. Šaren. Ili mračan. Proverite.

Izložba je nastala u okviru projekta “Upotrebi neupotrebljivo” koji je sufinansiran iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja. Projekat sprovodi beogradski CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine (www.cepora.org), koji svojim aktivnostima već šest godina doprinosi pozitivnom razvoju dece i omladine i nosilac je brojnih projekata iz ove oblasti.

Kontakt osoba: Lidija Bukvić, programski direktor, lidija.bukvic@cepora.org, 060.56.89.421

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend