Musicology Barcaffè Sessions predstavlja drugog izvođača serijala: Bernhoft!

0

Norveški multi-instrumentalista, Bernhoft, koji je trenutnoapsolutni hit u svetu, 19. oktobranastupa u Bitefartcafeu u sklopuMusicology Barcaffè Sessions.Karte za koncert su u prodaji putem mreža www.eventim.rs i www.ddtickets.rs.

Ostavio Elen Dedženeris bez teksta i oduvao publiku na Nobelovom koncertu, a sada dolazi u Srbiju!

Bernhoft je solo projekat multi-instrumentaliste i kompozitora JarlaBernhofta. Ovajčovek – bend je postaopoznat po svojimsloženim i fascinantnimživimnastupima, zbogčega je 2014. dobioi Gremmynominacijuza „Najbolji R&B album“.

«Posebno sam srećan kada dolazim prvi put u neku zemlju i jedva čekam da se predstavim Srbiji. Čuo sam da beogradska publika izuzetno voli muziku i ume u njoj da uživa, ali i da ima visoka očekivanja, prepoznaje kvalitet i iskrene emocije umetnika. Izuzetno cenim to i siguran sam da ćemo se povezati» poručio je Bernhoft.

Nakon albuma „Solidarity Breaks“ (2011), kojim je upisao svoje ime na svetskoj muzičkoj sceni Bernhoft je rasprodao nekoliko turneja koje su pobrale najbolje kritike kako u Norveškoj, tako i širom sveta. Njegova jesenja turneja 2016. godine je obuhvatila više od 30 nastupa u Norveškoj, Danskoj, Austriji, Švajcarskoj, Francuskoj, Belgiji, Holandiji i Nemačkoj, dok u Srbiju stiže po prvi put u oktobru.

Nakon Bernhofta, u sklopu serijalaće nastupiti jedna od najvećih jazz zvezda današnjice, Robert Glasper, koji je prvi put na turneji sa svojim triom i DJ Sundance. Oni stižu u Beograd 22. i 23. novembra, nakon čega će nastupiti i u okviru ljubljanskog izdanja Musicology Barcaffè Sessions, 24. novembra. Prateći najfinije tonove i note, bogata aroma i pun ukus Barcaffèespressaupotpuniće uživanje u ovom jedinstvenom koncertnom iskustvu.Svaka šoljica Barcaffè je jedna dobra i uvek nova priča koja vraća osmeh na lice. Baš kao i intiman klupski nastup omiljenog benda.

Musicology Barcaffè Sessions poziva sve ljubitelje dobre muzike da se pridruže akciji “press play” (pritisni play), odnosno da isprate izvođače ovog muzičkog serijala i ako za njih ranije nisu čuli, tako što će otići na youtube, poslušati i, ukoliko im se izvođač dopadne, doći na koncert. Ovom akcijom, Musicology Barcaffè Sessions će, zajedno sa publikom, raditi na širenju vidika i raznolikosti muzičke ponude i koncertne kulture, kako bi naša zemlja postala češća stanica na turnejama alternativnijih izvođača. Koncerte u sklopu ove akcije možete lako pronaći uz hashtag #pressplay na društvenim mrežama.

Uživajte u najboljoj muzici i vrhunskom espressu. Očekujemo Vas na Musicology Barcaffè Sessions!

Izvođenje pesme C’mon Talk u emisijiEllen DeGeneres Show http://bit.ly/2xDHjeQ

Za sve dodatne informacije:

Tijana Sekulić – Executive manager festivala, tijana@musicology.rs, 063377483
Marijana Olbina – PR manager festivala, marijana@musicology.rs, 063594294

Oglašavanje

Vaši komentari na tekst

O autoru

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend