Jay Lumen nastavlja tradiciju nezaboravnih green love žurki 7. Oktobra na spensu

0

Nakon što je u junu 2011. i u oktobru 2015. godine učinio Green Love festival događajem za pamćenje, jedan od najcenjenijih tehno dj-eva i producenata današnjice, fantastični Jay Lumen vraća se u Novi Sad na Green Love u subotu, 7. oktobra.

Jedinstveno veče na SPENSU prirediće nam Jay Lumen, jedan od DJ-eva nove generacije koji je najbrže stekao veliku popularnost. Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamične pesme, pune gruva i laganih vokala čućemo 7. oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yea…

Jay Lumen- Green Love 2015 JayLumen@GreenLove2015

Pored ovog techno velikana očekuju nas i nastupi Green Lover-ima omiljenih DJ-eva kao što su Ilija Đoković, Bokee, Goya i Mladen Ivić.

Ulaznice za subotu u prodaji su u Gigstixu po promo ceni od 990 dinara koja će biti aktuelna još samo do srede, 4. oktobra. Požurite i nabavite svoju! Više informacija na bit.ly/GreenLoveJayLumen!

Oglašavanje

Vaši komentari na tekst

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend