Humanitarna manifestacija Rope Of Hope

0

Sportska organizacija Avantura park, organizuje humaniratarnu manifestaciju Rope of Hope (Uže nade), 21. i 22. oktobra u Beogradu, u okviru koje će se učesnici spuštati sa zgrade Beograđanke. Rope of Hope je jedinstvena humanitarna manifestacija, koja ima za cilj da okupi zaljubljenike u avanturu i izazov, ujedno spremne da pomognu drugima.

Ova, treća po redu, manifestacija odvija se sa ciljem da podrži razvoj prve nacionalne službe za spasavanje životinja u Srbiji, Animal Rescue Serbia. Animal Rescue Serbia je volonterska organizacija koja se bavi spasavanjem životinja iz kritičnih situaciija – sa visina, iz dubina i sa vode. Tamo gde je pristup otežan i gde se životinji ne može prići bez posebne opreme. To su situacije poput pasa u šahtovima, jamama, bunarima, zaleđenim jezerima, mačaka na drveću i sl.

Ovoga puta lokacija je zgrada koja je simbol Beograda, Beograđanka. Visina sa koje će se učesnici spuštati iznosi 101 m. Učesnici se prijavljuju i licitiraju iznos koji su spremni da plate za spuštanje sa Beograđanke. Početni iznos ne može biti manji od 5000 RSD. Učesnici sa najvišim ponudama imaće prilike da se oprobaju u spustu. Celokupan iznos koji učesnici uplate namenjen je razvoju organizacije Animal Rescue Serbia.

Više informacija o samoj manifestaciji i načinu prijave na ropeofhope.club.

*U slučaju lošeg vremena, manifestacija se pomera za naredni vikend.

Oglašavanje

Vaši komentari na tekst

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend