U dobu godine kad se najviše poklanja, mlada i talentirana glazbenica Nina Kraljić svoje je vjerne fanove odlučila počastiti novim singlom Što te nema.

Pjesma Što te nema obrada je poznate pjesme kantautorice Jadranke Stojaković, koja je odavno očarala Ninu. Nina je spomenutu pjesmu izvodila u nekoliko prilika, a najpoznatija je njezina izvedba u showu The Voice, gdje je svojom obradom očarala publiku. Suradnja s Matijom Dedićem i obrada pjesme za nju je bilo potpuno novo iskustvo. Oboje glazbenika su se prepustili osjećaju za glazbu bez da su znali u kojem će ih smjeru odvesti.

‘’Teško je izdvojiti neku pjesmu s albuma jer se vežeš na svaki tekst i melodiju i one postaju dio tebe i tvoje priče, ali ipak bih izdvojila predivnu suradnju s Matijom Dedićem u pjesmi Što te nema. To je čista improvizacija i komunikacija između dvoje muzičara koji se nisu namjerno dogovorili oko forme pjesme pa čak ni kako će pjesma početi ili završiti, nego dopustili da ih nosi instinkt. Po meni je najveća ljepota glazbe njena spontanost i otvorenost, a one izvedbe koje ne možeš ponoviti dva put na identičan način imaju trajnu vrijednost i posebnu kvalitetu. Snimali smo u Šibeniku i snimanje nije trajalo dugo, upravo zato što nismo htjeli forsirati ništa osim feelinga, a ako postoji dobra komunikacija i međusobno slušanje sve jednostavno teče. Zato sam iznimno počašćena što sam imala priliku to ostvariti s Matijom kojeg neizmjerno cijenim i mogu se samo nadati da ćemo i dalje surađivati. Ova snimka je za sve one koji su osjetili što mi ova pjesma znači još u showu The Voice samo u duljoj i emotivnijoj varijanti’’, istaknula je Nina.

Kako su dvoje vrsnih glazbenika obradili poznatu pjesmu Jadranke Stojaković imate priliku čuti i uživati u njoj ovih blagdana.

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend