Prvi koncert Incognita skoro je rasprodat. Zbog velikog interesovanja publike, zakazan je i drugi koncert u Beogradu, nakon čega će sastav 30. septembra 2017. nastupiti u Ljubljani. Na Musicology Barcaffè Sessions do kraja godine stižu Robert Glasper i Bernhoft.

Novo izdanje Musicology Barcaffè Sessions najavljeno je, pre tri dana, u klubu Novi Bitef Art Cafe, uz mnogobrojne goste i domaće izvođače. Koncertni serijal, koji će ove godine prvi put biti organizovan na regionalnom nivou, predstavljen je izložbom fotografija „Muzika povezuje ljude”.

Drugo izdanje serijala otvoriće 28. i 29. septembra koncert Incognito sastava u Beogradu, dok će ove britanske legende pred ljubljanskom publikom nastupiti 30. septembra 2017. Ovim koncertom će zvanično početi prvi serijal Musicology Barcaffè Sessions u Sloveniji. U želji da pomogne i podrži razvoj kulture, ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu, Barcaffé je i ove godine generalni partner festivala.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što Musicology Barcaffè Sessions raste i što nastavlja da povezuje različite ljude, sličnog muzičkog afiniteta, ove godine i u Sloveniji. Naravno, nije nam plan da tu stanemo, pa za sledeću sezonu već planiramo nova iznenađenja”, rekao je direktor koncertnog serijala Miša Relić.

Na konferenciji su otkrivena i neka od imena koja će na serijalu nastupiti do Nove godine. Norveška atrakcija i multiinstrumentalista Bernhoft stiže u Beograd 19. oktobra 2017, a za ovaj koncert karte su već u prodaji. Nakon Bernhofta, Musicology Barcaffè Sessions prvi put u Srbiju dovodi jednu od najvećih džez zvezda današnjice – pijanistu i producenta Roberta Glaspera. On dolazi za svojim triom. uz pojačanje fenomenalne Erike Patris Kembel, poznatije kao DJ Sundance, a osim u Beogradu, Glasper će biti drugi izvođač Musicology Barcaffè Sessions u Sloveniji.

„Musicology Barcaffè Sessions je namenjen ljudima sa istančanim sluhom, ljubiteljima kvalitetne muzike. Oni su kreativni na drugačiji način, posvećeni su inspiracijama, vole dobru umetnost i dobru muziku. Taj jedinstveni koncept uživanja u intimnim klupskim nastupima velikih svetskih džez, bluz, fank i R’n’B zvezda, jednak je uživanju u vrhunskoj Barcaffè espreso kafi”, izjavio je generalni direktor strateškog poslovnog područja kafa Atlantic GrupeAndrej Bele.

Sve karte za koncerte biće u prodaji preko prodajnih mreža eventim.rs i ddtickets.rs.

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend