Jedan od vodećih artista elektronske muzike u regionu – MARKO NASTIĆ, je upravo lansirao svoj, vinyl only label baziran u Beogradu – EASY TIGER! Premijerno izdanje,  “OCTAGON GATE” EP, stiže od Nastića lično, i donosi njegov prepoznatljivi modularni zvuk. Ploča sadrži dve klupske trake, Octagon Gate i Monday Surfing, kao i njihove beat-less verzije, za drugačije slušalačko iskustvo.

OCTAGON GATE, traka fokusirana na dinamiku plesnog podijuma, donosi smelo programiran ritam i pulsira kroz trippy melodije. MONDAY SURFING, predstavlja boju modularnog sintisajzera, uz suptilni I hipnotišući dodir emocija.

EASY TIGER LABEL će doneti širok opseg zvuka fokusiranog na savemeni house i techno. Izdanja će istraživati različite žanrove, od klupskih do atmosferičnih. Etiketa će biti praćena serijalom istoimenih inovativnih žurki u Beogradu. Label je već dobio podršku imena kao što su Barac, Ray Okpara, Okain, Adam Shelton, Djunior, Petar Cvetković, Vladimir Dragaš, Vanović, Kristijan Šajkovic.

 

LABELNAME: Easy Tiger

ARTIST: Marko Nastic
TITEL: Octagon Gate

CATALOGUE NO: ET 001

FORMAT: Vinyl

GENRE: Minimal tech house

RELEASE DATE: August 29 2017

 

TRACKLISTING:

A1 Octagon Gate (Original Mix)

A2 Octagon Gate (Beatless Mix)
B1 Monday Surfing (Original Mix)

B2 Monday Surfing (Beatless Mix)

More info:

Soundcloud preview // Presale

Oglašavanje

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend