Uskoro u prodaji novi, dugo očekivani roman Dena Brauna – „Origin”

0

Dugo očekivana knjiga „Origin”, vodećeg američkog pisca fantastičnih trilera Dena Brauna, naći će se u prodaji od 3. novembra 2017. Ova edicija je na engleskom jeziku, a u Srbiji je možete kupiti u svim „Vulkan” knjižarama.

(Fotografija: Den Braun; „Vikimedija”)

Robert Langdon, profesor simbolike i religiozne ikonologije na Univerzitetu „Harvard”, stiže u muzej „Gugenhajm” u Bilbau da prisustvuje otkriću koje će „zauvek promeniti lice nauke”. Domaćin večeri je njegov prijatelj i bivši student, Edmond Kirš, četrdesetogodišnji tehnološki magnat. On tvrdi da će napraviti neverovatan naučni proboj koji ce osporiti osnove ljudskog postojanja. Profesor Langdon kreće ulicama Barselone, Bilbaa i Madrida – u potragu koja će otključati Kiršovu tajnu.

Paradoksalna povezanost između nauke i religije, antičke i moderne umetnosti biće središte zavere koja se odnosi na dva pitanja: „Odakle smo?” i „Gde idemo?”.

(Fotografija: Promocija knjige „Sunce ovog dana: Pismo Andriću” Vladimira Pištala, Leskovački kulturni centar (LKC))

Takođe, u Holu na spratu u Leskovačkom kulturnom centru (LKC), 3. oktobra 2017. od 19 časova, biće održana promocija novog romana „Sunce ovog dana: Pismo Andriću”, jednog od najznačajnijih savremenih srpskih pisaca Vladimira Pištala.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom (profesionalno) 2015. godine. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i Novinarsku školu UNS-a. Student FILUM-a.

Ostavite odgovor

Send this to friend