Čast da zatvori ovogodišnju filmsku reviju Cinemafest ima veliki hit Braće Koen i Džordža Klunija ’’Predgrađe’’ (Suburbicon), koji je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji gde je osvojio nekoliko nagrada: Džordž Kluni nagradu za režiju  Fondazione Mimmo Rotella i nagradu Fragiacomo, Džulijen Mur nagradu Franca Sozzani koja je dodeljena ove godine po prvi put u znak sećanja na čuvenu novinarku i urednicu italijanskog Vogue magazina, a Kluni je takođe bio u nominacijama i za Zlatnog Lava.

Left to right: Julianne Moore as Margaret and Matt Damon as Gardner in SUBURBICON, from Paramount Pictures and Black Bear Pictures.

U sredu 8.novembra u 20h gledaoci u Sava centru imaće priliku da uživaju u napetoj kriminalističkoj priči čija je radnja smeštena u pedesetim godinama prošlog veka.

Idilična prigradska zajednica, sa sličnim kućama i urednim travnjacima, deluje kao idealno mesto za podizanje porodice. No, savršena slika je samo paravan za mračnu istinu satkanu od izdaje, nasilja i prevare.

Ne propustite maestralnu glumu Meta Dejmona, Džulijan Mur i Oskara Ajzaka i film za kojeg se traži karta više!

 

Ulaznice se  mogu naći na prodajnim mestima Sava centra, Eventima, Cineplexxa u Beogradu, Kragujevcu i Nišu kao i online na cinemafest.rs  i eventim.rs.

Oglašavanje

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend