Uspeh tvog prvog romana ‘’Granice slobode’’ za tebe znači…?

Uspeh za mene znači samo validaciju da sam na pravom putu i da su stvari koje radim dobre. Može da me nadogradi, ali me ne može promeniti. Drugi roman stiže brže nego što očekujete!

Šta te inspiriše ovih dana?

Oduvek me inspirišu ljudi, njihove tajne koje kriju iza maski i sve ono što jesu kada masku skinu. Ovih dana, inspiriše me hladno vreme, kiša i melanholija. Valjda sve to ide jedno sa drugim.

Od koga si čula najlepši kompliment?

Od nepoznatog čoveka. Rekao mi je : “Ono što ti zapravo jesi, je ono što svetu nedostaje. Ti si ono čemu neko svaki dan treba da se raduje”. Ovu rečenicu ću čitav život pamtiti. Volim ga, a nemam pojma ko je ni kako mu je ime.

A najiskreniji?

Od moje mame, citiraću : “Tvoja hladnoća se meri tvojom ljubavlju. Kad prestaneš da budeš hladna, onaj ko te zavoli, neće prestati.”
Da, moja mama često ume da me spusti na zemlju.

Koji je tvoj najveći problem?

Niko me zaista ne poznaje. Možda to nije problem, zavisi kako gledaš.

Da li si ikada pisala pismo Deda Mrazu? Šta si poželela?

Ja sam svoj Deda Mraz. Sebi se često obraćam i neretko ispunjavam želje. Čitaocima Adria Daily Magazina želim da u Novoj godini nađu ono čemu će se radovati kada umorni dođu sa posla, kada su iscrpljeni od popijenih kafa i izlazaka, kada žele da pronađu svoj mir. Mislim da nam je to svima neophodno.

Vaši komentari na tekst

O autoru

TV voditelj, kolumnista, aktivista za ljudska prava, student Fakulteta za medije i komunikacije. Autor knjige i filma ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. Član upravnog odbora Fondacije Humanist.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend