Subvencionisani poljoprivredni krediti komercijalne banke

0

Komercijalna banka je počela sa prijemom zahteva za subvencionisane poljoprivredne kredite, u okviru programa Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Ministarstva finansija.

Banka odobrava kratkoročne i dugoročne dinarske kredite za ulaganja u stočarstvo, ratarstvo, voćarstvo i povrtarstvo, a korisnici mogu biti fizička lica nosioci komercijalnih poljoprivrednih gazdinstava, preduzetnici, pravna lica i zemljoradničke zadruge sa najmanje pet članova – upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstava i u aktivnom statusu.

Krediti se odobravaju sa rokom otplate do tri godine, osim za nabavku poljoprivredne mehanizacije za biljnu proizvodnju, gde je moguća otplata kredita do pet godina.

Posebne pogodnosti u otplati kredita imaju fizička lica sa prebivalištem na područjima sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi, muškarci do 40 godina starosti i žene nosioci gazdinstva, bez obzira na godine.

Procedura za odobravnje ovih kredita je veoma brza i jednostavna, uz uslov prethodne saglasnosti od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Zahtevi za subvencionisane poljoprivredne kredite mogu se podneti u svim ekpoziturama Komercijalne banke koje obavljaju poslove sa poljoprivredom, a njihov spisak se nalazi na adresi www.kombank.com/mreza-poljoprivreda

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend