Košarkaš Dzejms Harden u novom SPORT 16 filmu

0

adidas je predstavio najnoviju globalnu kampanju Basketball Needs Creators u kojoj glavnu ulogu ima plejmejker Hjuston Rokitsa, Džejms Harden. Novi film biće predstavljen 21. novembra na ESPN kanalu tokom fudbalske utakmice Hjuston Teksansa i Oakland Rajdersa.

sport16_basketball-needs-creators-2

Film Basketball Needs Creators ističe kako je upravo kreativnost ono što igru čini sjajnom na svakom nivou. Harden postavlja pitanje „Šta ako svi prestanemo da budemo kreativni?“ i pokazuje kako bi košarkaški svet izgledao bez životne snage kreativnosti. Basketball Needs Creators ohrabruje igrače širom sveta da iskoriste sopstvenu kreativnost i promene igru na njima jedinstven način.

„Kreativnost Džejmsa Hardena na terenu i van njega je ono što ga čini drugačijim u sportu, ne samo u košarci. Džejms nastavlja da kreira igru i svoju novu poziciju ove sezone, koristeći svoj jedinstveni stil dok stvara mogućnosti za svoje saigrače. Košarci su potrebni igrači koji će unapređivati igru a Džejms je nosilac ove evolucije.“

sport16_basketball-needs-creators-5

Basketball Needs Creators je treće i finalno poglavlje adidas SPORT 16 kampanje koja se zasniva na uverenju da su svi sportisti tu da stvaraju (#HereToCreate) i nastavak je filmova Football Needs Creators u kojoj glavnu ulogu ima igrač Mančester Junajteda Pol Pogba i Sport Needs Creators gde o kreativnosti u sportu govore brojne NBA, NFL i druge sportske zvezde.

Svi košarkaški fanovi mogu da pogledaju Basketball Needs Creators putem linka www.youtube.com/adidas  ili da prate @adidas #heretocreate.na Twitteru i Instagramu.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu.
Osnivač Adria Daily Magazina

Ostavite odgovor

Send this to friend