Na „Prvoj srpskoj televiziji” („Prva”) večeras će od 19 časova biti prikazana specijalna humanitarna emisija „Pozovi, pomozi”, pod sloganom „Za svako dete – sport”.

1(Fotografija: Logo „UNICEF-a”; „Vikimedija”)

Ova emisija će biti organizovana sa ciljem da se prikupe sredstva koja će obezbediti pomoć za kupovinu opreme i rekvizita, kao i bolje uslove za rast i razvoj dece sa posebnim potrebama i invaliditetom, te da im priušti bolje obrazovanje, druženje, ravnopravnost i uživanje u sportu. Gledaoci će imati priliku da putem telefonskog poziva razgovaraju sa nekim od 60-ak eminentnih ličnosti iz sveta umetnosti, kulture i sporta, čime će donirati određenu sumu novca.

Gosti koji će u toku uživog prenosa emisije odgovarati na pozive gledalaca su: Ana Stanić, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović, Anđelka Prpić, Bogdan Bogdanović, Bojan „Boki” Perić, Branka Pujić, Danica Maksimović, Danijela Buzurović, Jana Ilić, Jelena Gavrilović, Leontina Vukomanović, Mašan Lekić, Mirjana Karanović, Nađa Higl, Nataša Kovačević, Nikola Rokvić, Sara Jovanović (AKA Sara Jo), Slavko Beleslin, Stefan Buzurović, Svetislav Bule Goncić, Tijana Bogdanović, Žarko Stepanov

Pored poziva, možete da pošaljete i tekstualnu poruku na broj 9656, odnosno da postanete član „Kluba prijatelja UNICEF-a”, a samim time i redovni donator.

Domaćini uzbudljive dvočasovne emisije „Pozovi, pomozi” biće voditelji Galeb Nikačević i Marija Kilibarda. Program će biti  ispunjen interesantnim prilozima o radu ove organizacije u svetu i našoj zemlji, muzičkim nastupima, skečevima, intervjuima sa učesnicima, kao i brojnim drugim iznenađenjima.

Pogledajte video-snimak najave emisije:

Oglašavanje

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend