Praznična sniženja cena u Lisca prodavnicama!

0

Već sve miriše na praznike i u našim glavama se kuju planovi šta ćemo i kome da poklonimo. Čaroban period poklanjanja  počeo je  i ako u njemu uživate, sigurno će vam dobro doći ideje čime da iznenadite drage osobe.
Izaberite ono što nas prati iz dana u dan i bez čega sigurno ne možemo – donji veš

Pravo je vreme da sebi ili nekoj dragoj osobi priuštite malo smeliji komad veša. U Liscinoj ponudi ćete pronaći zavodljiv veš, sa detaljima koji sijaju i Swarovski kristalima iz kolekcije Lisca Selection. Bodi sa posebnim izrezom, prozirni torzelet, push up grudnjak, seksi rukavice iznenadiće i one najsmelije.

Najčešće se među poklonima mogu naći udobne i tople pidžamice, a raznovrsna Lisca ponuda udovoljiće svakom ukusu.

Lisca i Cheek by Lisca nude ne samo ženstvene i elegantne komade, već i one sa simpatičnim novogodišnjim motivima, stoga će vas ovi modeli za nju i za njega, sigurno nasmejati i razveseliti.

Da li se spremate za predstojeće praznike? Još niste našli pravi poklon za vaše najbliže? Posetite prodavnice Lisca i iskoristite  20% popusta na serije donjeg veša, pidžama i bluza iz kolekcije za jesen zimu 2017. Praznično veselje se već oseća, a sniženje u Lisca radnjama traje do 6.1.2018..

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Send this to friend