Nakon što je svojom prvom kolekcijom osvojila sve zaljubljenice u minimalizam, dizajnerica nakita i osnivačica branda Lana and Love, Lana Klipa nastavlja očaravati novom kolekcijom.

Kako je od samog početka prsten sa simbolom zvijezde i biserom zbog svoje traženosti postao zaštitni znak branda, Lana je odlučila ljubiteljicama decentnog nakita ponovno ponuditi omiljeni simbol kojem je ovaj put posvetila čitavu novu kolekciju i nadjenula joj naziv Orion, prema zviježđu koje krije tajnu nastanka svih zvijezda i svjetova.

Zviježđe Orion često je opisivano kao najsjajnije zviježđe čime se savršeno uklapa u priču koja inspirira ovu dizajnericu. Njena vječna inspiracija je jednostavna i decentna žena s dozom tajanstvenosti, no njena tajanstvenost ne sakriva njen unutarnji sjaj, već ga suprotno dodatno ističe poput sjaja zvijezde na noćnom nebu. Upravo takva žena je i manekenka Lidija Lešić, čija se jednostavnost idealno poklapa s minimalističkim nakitom. Kako je Lana pokrenula svoj brand iz vlastite potrebe za nealergenim materijalima po prihvatljivim cijenama i ovu kolekciju odlikuje uporaba srebra, zlata, poludragog kamenja i kristala, a dodatak kolekciji bit će i prestižni ohridski biseri kojima svojevremeno nije odoljela ni engleska kraljica Elizabeta.

Kvalitetu nakita prepoznale su žene diljem Europe, čak i izvan nje, što nije čudno jer je sav nakit produkt ručnog rada, a način izrade koji polazi od čiste sirovine do gotovog proizvoda bit će uskoro vidljiv i u videima na web stranici branda.

Kako ni jači spol ne bi bio lišen kvalitetnog i lijepog nakita, Lana and Love priprema proizvode i za njih, kako je sama dizajnerica i najavila prethodnom kolekcijom. Za muškarce koji cijene minimalizam bit će u ponudi narukvice koje će poput i ženskih modela biti nosive u svim prilikama.

Pored nove kolekcije, novitet koji se veže uz ovaj brand je i web shop dostupan na www.lanaandlove.hr na kojem, od kako je otvoren, količina interesa ne prestaje iznenađivati. Osim na web stranici, ovaj nakit možete vidjeti putem Facebook stranice i Instagram profila, gdje ćete se sigurno zaljubiti u novu kolekciju.

Model: Lidija Lešić
Šminka: Marko Tolić
Kosa: Salon Teuta
Nokti: Josipa Beauty&Pro Salon
Fotograf: Marko Petrović

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend