Volimo opasno moćnu kombinaciju Replay Jeans i Leather

0

Nova kolekcija ove sezone donosi novi početak za Replay.

Iako ostaje vjeran načelima svog nasljeđa, u prvi je plan stavljen iskonski duh branda izražen kroz buntovan stav i suvremene nekonvencionalne uzore. Rušeći sva postavljena modna pravila, kroz savršene omjere kolekcija, osnova svih linija i dalje je denim. U stopu ga prate kožni komadi idealni za jesenske temperature koje polako poprimaju niže vrijednosti.

Kolekcija za nju ove sezone dignuta je na jednu novu razinu. Čiste linije modela koji svoj jedinstven izgled duguju različitim načinima tretiranja kako bi se postigao „nošen“ izgled savršeno će se uklopiti u outfite za dnevne i večernje varijante, bilo da ih se kombinira na jednostavan T-shirt i kožnu jaknu ili na elegantnu crnu majicu u večernjoj kombinaciji. U fokus kolekcije vraća se skinny model izrađen od rastezljivog denima koji je ujedno i glavna zvijezda kolekcije.

Za njega jednostavan denim, čistih linija, tretiran na različite načine kako bi se postigao „nošen“ izgled, savršeno će nadopuniti basic majice i  kožne jakne koje su ove sezone jedna od glavnih okosnica kolekcije.

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend