U tržnom centru „Plaza” u Kragujevcu biće otvorena prva „H&M” prodavnica

0

U tržnom centru „Plaza” u Kragujevcu, koji pripada poznatoj izraelskoj kompaniji „Plaza centar”, 17. avgusta 2017. u 11 časova biće otvorena prva prodavnica poznatog švedskog brenda „H&M”, koji se bavi proizvodnjom odeće i obuće.

(Fotografija: Tržni centar „Plaza” u Kragujevcu; „Vikipedija”)

Prvih 100 posetilaca očekuju vaučeri za kupovinu u iznosu od 1.500 dinara, a svi kupci će u toku dana imati popust od 20 odsto na celokupnu kupovinu, koji će im biti obračunat na kasi. Specijalna gošća biće naša pop pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić, koja će održati mini-koncert pre svečanog otvaranja i izdati račun prvom kupcu u novootvorenoj prodavnici.

(Fotografija: Modeli brenda „H&M”)

Ukupna površina „H&M” prodavnice u Kragujevcu iznosiće 1.640 kvadratnih metara i prostiraće se na dva sprata. U ponudi će biti odeća, obuća i modni dodaci za žene, muškarce, tinejdžere, decu i bebe, iz različitih kolekcija ove vodeće svetske modne kompanije, koja je, osim po praćenju modnih trendova, poznata i po veoma kvalitetnim proizvodima, kao i po povoljnim cenama.

(Fotografija: Tržni centar „Stadion” u Beogradu – „H&M” prodavnica)

Ovo je jedanaesta prodavnica koja će biti otvorena od kada je 2013. godine „H&M” stigao u Srbiju. One se nalaze u Beogradu (četiri lokala), Novom Sadu (dva lokala), Nišu, Pančevu, Zrenjaninu i Subotici – po jedan lokal. Roba stiže svakodnevno, što svima omogućava da kreiraju svoj lični stil.

(Fotografija: Logo brenda „H&M”)

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom (profesionalno) 2015. godine. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i Novinarsku školu UNS-a. Student FILUM-a.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend