Trend koji ne jenjava: otkrivena ramena

0
Predlozi za otkrivena ramena – trend koji vlada već godinu dana. Najprisutniji na festivalu muzike i umetnosti „Koačela“.
Trend koji ne jenjava već godinu dana su gola ramena. Kod nas je primetan tek već par meseci. Svetski poznate ličnosti, modne blogerke i ostali ljubitelji mode su već poneli u aprilu prošle godine.
2 (2)
Ovakav trend je bio najprimetniji prošle godine na festivalu muzike i umetnosti „Koačela“. Pogledajte šta vam predlažemo, kako da na malo drugačiji način otkrijete svoja ramena. Ispratite trend tako da izgledate elegantno, svedeno i sexy.
3 (3)
Kada otkrivate ramena, vodite računa da ga uskladite sa svojom građom. Najbolje pristaje kruškolikoj građi, obrnutom trouglu – ženama sa užim ramenima koje bacaju senku na jači donji deo tela i akcentuju gornji.
4 (1)

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend