Trend koji ne jenjava: otkrivena ramena

0
Predlozi za otkrivena ramena – trend koji vlada već godinu dana. Najprisutniji na festivalu muzike i umetnosti „Koačela“.
Trend koji ne jenjava već godinu dana su gola ramena. Kod nas je primetan tek već par meseci. Svetski poznate ličnosti, modne blogerke i ostali ljubitelji mode su već poneli u aprilu prošle godine.
2 (2)
Ovakav trend je bio najprimetniji prošle godine na festivalu muzike i umetnosti „Koačela“. Pogledajte šta vam predlažemo, kako da na malo drugačiji način otkrijete svoja ramena. Ispratite trend tako da izgledate elegantno, svedeno i sexy.
3 (3)
Kada otkrivate ramena, vodite računa da ga uskladite sa svojom građom. Najbolje pristaje kruškolikoj građi, obrnutom trouglu – ženama sa užim ramenima koje bacaju senku na jači donji deo tela i akcentuju gornji.
4 (1)

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

Send this to friend