Euroleague

TEVA – Koncept za svakog muškarca

0

U moru jednolikosti  i ponavljanja serija koje svake letnje sezone gledam po New Yorkeru, Terranovi i C&A odlučio sam se da pokušam nešto, barem meni novo. Instagram svakodnevno u exploreru predlaže profile koji manifestuju razne odevne kombinacije. U početku sam ignorisao misleći da su to neki strani modeli kao i komadi odeće na njima. Iskreno, te artikle nisam viđao po Kragujevcu. Nije mi prvi put da pogledam online prodavnice muških stvari, uvek se na kraju svede da to mogu kupiti i u Tržnom centru Plaza”. Ništa novo i toliko nedostupno.

Blago rečeno, novi svet je otkriven kada sam slučajno ušao na tag Teva” kod mog druga na slici. To je bio prvi susret sa kreacijama mladog dizajnera Teve. Dobar vremenski period sam proveo razmišljajući i birajući kombinaciju. Moram priznati da se artikli razlikuju od onoga što viđamo u izlozima, zbog čega sam bio skeptičan. Nakon prve saradnje sa Tevom” nemam sumnje da je njegov rad unikatan i jednostavno kul. Siguran sam da ću svoju garderobu obnavljati kod njega, zato Vam toplo preporučujem da obratite pažnju i  učinite isto.

Cene su vrlo pristupačne, takođe mogu spomenuti  da Teva” ostvaruje saradnju sa dostavom Aks  što znači da svoj pazar možete očekivati vrlo brzo i povoljno. Zadovoljna klijentela često završi na instagram profilu u ulozi modela za kombinacije koje su naručili. Teva” polako postaje brend koji ću sigurno nositi!

www.facebook.com/tevaconcept
Čolak Antina 37, Kruševac, Srbija
tevaconcept@gmail.com
+381653331244

Šta čekate?  Bacite pogled na neke od kombinacija i postanite deo Teva” porodice.

To je samo sprej, relax. Sutra prica o @tevaconcept #grey #white #yard #grass #instagood #new

A post shared by Ivan H I J A V A T A Radulovic (@hijavataa) on

? #tevaconcept #tshirts #men #mensfashion #menstyle #fashion #xstylesconcept ?

A post shared by Teva Desinger (@tevaconcept) on

#tevaconcept #cardigan ? #fashion #men #menfashion ? #style #menstyle ? #xstylesconcept DM ?

A post shared by Teva Desinger (@tevaconcept) on

 

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Send this to friend