Snaga žene nit vodilja jesenske Liu Jo kampanje

0

Liu Jo i ove sezone, uz već dobro znani slogan #StrongTogether, predstavlja novu kampanju za jesen/zimu koja slavi zajedništvo, prijateljstvo i žensku snagu.

Inspiraciju za ovu kampanju turski fotograf Cuneyta Akeroglua pronašao je u snazi žene, njenoj afirmiranosti i suvremenosti.

Glavne protagonistice kampanje su supermodel Joan Smalls i model u usponu Anna Mila Guyenz. Osnovni motiv kampanje je njihovo zajedništvo i podrška. Iskustvo i debi kao kontrastni statusi koji se očituju u razlici u godinama te društvenom i poslovnom statusu, ne utječu na njihovo prijateljstvo i zajedništvo. Predivna dvadesetosmogodišnja Joan Smalls ima više od 2 milijuna followersa na svom Instagram profilu. Globalni je ambasador za Estée Lauder od 2011. godine te je diplomirala psihologiju i vrlo je aktivna kroz društveni projekt Sunshine. Plavokosu Anna Mila Guyenz, djevojku punih usana otkrila je Donatella Versace, te je iste sezone nosila mnoge revije u Milanu. Strastvena je obožavateljica joge, svira klavir i aktivno sudjeluje u humanitarnim projektima.

Nova kampanja kuće Liu Jo je u svojoj srži izrazito dostojanstvena i ženstvena. Liu Jo kroz nju, svoj već dobro znani „StrongTogether“ koncept, podiže na jednu novu razinu. Ova dva modela savršeno se nadopunjuju u zavodljivoj igri kontrasta i emocija gdje glavnu ulogu imaju samopouzdanje i zavodljivost.

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend