Saradnja kreativnog direktora Balmaina Olivier Rousteinga i Nike Laba

0
Kreativni direktor Balmain-a Olivier Rousteing najavio je saradnju sa brendom Nike na dodeli nagrada Billboard Music. Reč je o ženskoj i muškoj kolekciji namenjenoj fudbalu povodom evropskog prvenstva u fudbalu.
1 (1)
Novom mini kolekcijom preovladavaju dve boje: crna i zlatna – prepoznatljive za Balmain. Zlatna boja se vidi više u naznakama, detaljima poput: logoa Nike brenda, rajfešlusima i učkurima, ali i linijama protkanim na crnim dresovima.
44
Saradnja je proistekla iz ljubavi Oliviera prema fudbalu. Sklonost ka tamnom glamuru (akcenat na crnoj boji) je i ovoga puta evidentna. Mini kolekcija biće dostupna drugog juna na sajtu nike.com/nikelab ali i u pojedinim Nike Lab prodavnicama.
5
Photo credits: instagram.com

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

Send this to friend