Saradnja kreativnog direktora Balmaina Olivier Rousteinga i Nike Laba

0
Kreativni direktor Balmain-a Olivier Rousteing najavio je saradnju sa brendom Nike na dodeli nagrada Billboard Music. Reč je o ženskoj i muškoj kolekciji namenjenoj fudbalu povodom evropskog prvenstva u fudbalu.
1 (1)
Novom mini kolekcijom preovladavaju dve boje: crna i zlatna – prepoznatljive za Balmain. Zlatna boja se vidi više u naznakama, detaljima poput: logoa Nike brenda, rajfešlusima i učkurima, ali i linijama protkanim na crnim dresovima.
44
Saradnja je proistekla iz ljubavi Oliviera prema fudbalu. Sklonost ka tamnom glamuru (akcenat na crnoj boji) je i ovoga puta evidentna. Mini kolekcija biće dostupna drugog juna na sajtu nike.com/nikelab ali i u pojedinim Nike Lab prodavnicama.
5
Photo credits: instagram.com

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend