Poznata mejkap umetnica Mirjana Kika Milošević gostovala na zagrebačkom Učilištu „Arimed”

0

Na zagrebačkoj Akademiji lepote „Arimedˮ nedavno je gostovala poznata mejkap umetnica Mirjana Kika Milošević ‒ pobednica za 2016. godinu na Međunarodnom takmičenju „Face Awards Serbiaˮ.

(Fotografija: Mirjana Kika Milošević i Maja Bajamić; Učilište „Arimed”)

Polaznici Učilišta „Arimed” imali su privilegiju da prisustvuju edukaciji o mejkap i bodi artu, koju je Kika prvi put održala u Zagrebu. Njen model bila je hrvatska pevačica Maja Bajamić, koja je bila oduševljena radovima ove talentovane srpske umetnice.

(Fotografija: Mirjana Kika Milošević i Maja Bajamić; Učilište „Arimed”)

Mirjanina „Drvena lutkaˮ obišla je svet i veoma brzo postala hit na internetu.

(Fotografija: „Drvena lutka” – Mirjana Kika Milošević)

„Podstiču me stvari kojih se bojim. Ljubitelj sam horor filmova, a uvek su me plašile lutke i klovnovi, tako da ih često uzimam kao inspiraciju. Volim da iznenadim ljude, uživam u kreiranju iluzije. Moj rad „Drvena lutkaˮ mi je otvorio mnoga vrata, pa mi se događaju divne stvari! Cilj mi je da radim u Holivudu, jer mi filmske maske predstavljaju pravi izazov”, rekla je mejkap umetnica Mirjana Kika Milošević.

(Fotografija: Maja Bajamić; Učilište „Arimed”)

Pre par nedelja održan je i ovogodišnji kalifornijski Festival muzike i umetnosti „Coachella Valley”, dok je u svetu je obeležen Međunarodni dan porodice.

Pogledajte video-snimak o nastajanju rada „Drvena lutka”:

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom (profesionalno) 2015. godine. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i Novinarsku školu UNS-a. Student FILUM-a.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend