Povratak u školu: šta obući prvog septembra?

0
Kako se bliži škola, deca imaju dilemu: šta obući prvog septembra? Evo šta brend Lindex nudi.
Duksevi su uvek u trendu posebno kada ga krase vama dragi natpisi ili stikeri koje obožavate. Devojčice ih mogu kombinovati sa helankama: sivim ili vrlo atraktivnim crnim sa belim geometrijskim oblicima. Dečaci najčešće kombinuju dukseve sa farmerkama, uskih nogavica, izbeljenih kolena. 
Ne zaboravite da podvrnete farmerke. Posebno su aktuelne sa printom i natpisima.
Kada je toplije, kombinujte majice sa farmerkama. Izaberite zanimljivu majicu sa natpisom, stikerima i u omiljenoj boji, sa tufnama, zvezdicama, geometrijskim oblicima…
Gležnjače i cokule su moderne i kod odraslih i kod mlađih. Noći postaju hladnije i polako se spušta temperatura. Kombinujte cipele sa parkama, svakako su najprimamljivije maslinaste sa kapuljačama. Možete vezivati dukseve oko struka do škole, nikako na času.
Bomber jakne takođe birajte za hladnija jutra ukoliko ste prva smena ali i za povratak kući, ukoliko ste druga. Od boja birajte sve one jesenje: maslinasto zelenu, crnu, sivu, belu u detaljima najčešće, ljubičastu,…
Srećan polazak u školu !

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend