Povratak: Atelier Stefan Ristić

0

Posle nešto više od godinu dana pauze Atelier Stefan Ristić se vraća na domaću modnu scenu. Ovog puta sa drugačijim načinom prezentacije, a na osnovu fotografija lookbook-a može se reći i totalno drugačijim modnim izrazom od onog kakvog pamtimo.

Vidno je da se dizajner komercijalizovao, pa umesto Haute kolekcije kakva se očekivala Ristić nudi fantastične streetwear komade. Iako je ženska kolekcija u pitanju, krojevi su vrlo boyis , skoro ravni, pročišćeni i minimalistični.

Ove sezone akcenat je na gornjim odevnim predmetima – masivnim Biker jaknama i prslucima dok su donji (haljine) puni karnera od svilenog chiffona. Paleta je svedena na svega četiri boje – belu, crnu, camel I crvenu a dominiraju  koža, pamuk i chiffon.

Fotografija: Nicola Rehbein, Model: Jovana Perović, Beauty: Marina Najdanović, Hair: Mladen Nedeljković

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

Send this to friend