Palmers – sinonim za sofisticiranu vezu žene i donjeg rublja

0

Kada biraju svoje donje rublje, većina žena na prvo mjesto stavlja udobnost, ali u jednakoj mjeri žele biti zavodljive i senzualne svojim muškarcima u ovo doba godine, vrijeme darivanja i ljubavi.

Stoga je Palmers, poznati brand donjeg rublja objedinio oba kriterija za nadolazeće dane darivanja i predstavio ženstveno donje rublje visoke kvalitete u kojem će svaka žena zasjati s pravom dozom šarma i neodoljive privlačnosti.

Palmers  donje rublje čini kontrast između zimske idile i snažne senzualnosti naglašavajući pritom omiljene boje za ovaj dio godine, od vatrene crvene koja će zasigurno donijeti tračak sreće u novogodišnjoj noći do tajanstveno zavodljive crne prožete srebrnim nitima ili nježne bijele pronašli smo u raskošnim modelima s kojima jednostavno ne možete pogriješiti.

Sexy ili romantično, kakvo donje rublje biste vi odabrali?

Mi dajemo glas rublju koje savršeno utjelovljuje ženstvenost i sofisticirani seksepil.

Darivanje je već započelo, a ideje najboljih darova koji će izmamiti osmijeh na licu vaših ljepših polovica možete pronaći već sada u Palmers trgovinama.

Styling za editorijal, dostupan u novom broju magazina Grazia, potpisuje Petar Trbović, šminku Dajana Pajkić, frizuru Mijo Majhen, a fotografiju Jelena Balić.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Send this to friend