Osvežite poslovni izgled prolećnim trendovima

0
Trendovi za proleće 2016 veoma podsećaju na kombinacije za posao. Pojedini komadi su idealni za nesvakidašnji poslovni izgled i uvođenje smelog kolorita.
2
Klasičnu belu košulju zamenite košuljom sa crnim prugama – karakterističnim već sezonama. Kako su detalji uvek bitni i jedan vrlo jednostavan ostavlja i te kako utisak, opredelili smo se za ovaj sa prednjim vezivanjem. Prednje vezivanje ste najčešće viđali na haljinama.
3
Kada birate pantalone za posao, izbegnite crne, bele i sive – već roze. Ukoliko ste više za klasiku, promenite samo boju a ako volite da eksperimentišete, imamo predlog za vas. Opet, pored boje reč je i o jednom detalju.
Kako su pidžame-forme aktuelne, koloritne pidžama-bluze su uzele maha i preplavile ponudu mnogih brendova. Možda niste smeli za ovako atraktivnu bluzu zato birajte pidžama-bluzu u bojama prilagođenim vašoj ličnosti.
11
Crnu torbu možete zameniti crvenom, žutom ili nekom drugom u bojama proleća a kada je reć o obući, bele su poželjne. Za izlazak su idealne i papuče sa otvorenim prstima koje smo ranije nosili.
Midi suknje su uvek aktuelne, samo menjamo materijale i prilagođavamo ih sezoni. Za proleće je idealna plisirana suknja pastelnih boja kao imperativ ove i sledeće sezone.
naslovna 351x185
Pored cvetnih dezena na bluzama, sa jednobojnom bluzom ili košuljom kombinujte sakoe cvetnih dezena – prava radost nakon vunenih sakoa zagasitih boja.
Dunja Petrović

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend