Kreirajući kolekciju zimskih jakni i kaputa za svoju modnu marku FOCH dizajnerica Vedrana Šehagić posegnula je za najjačim ovogodišnjim trendovima i poigrala se tehnikom patchworka u pastelnim bojama.

Modernim krojevima, pretapanjem boja i zanimljivim detaljima koji naglašavaju eleganciju Vedrana je uspjela stvoriti upečatljiv spoj kože, krzna i pletiva. Uz tople nijanse bež boje i nezaobilazne sive tonove, svoje mjesto u kolekciji pronašla je i plava – boja koja će još dugo vladati modnom scenom.

Svaki komad iz ove luksuzne kolekcije lako se može zamisliti u različitim modnim stilovima – uz dnevne poslovne kombinacije, ležernu sportsku odjeću ili glamurozne večernje toalete.

Kolekcija je dostupna u ekskluzivnim trgovinama u Zagrebu, Puli, Rijeci i Zadru te u hotelima Excelsior u Dubrovniku i Kempinski u Savudriji. FOCH uskoro pokreće internetsku prodaju na stranici http://www.avenuefochparis.com, a svoje dugogodišnje iskustvo u kreiranju business casual odjeće, organizaciji proizvodnje i prodaji, Vedrana Šehagić je pretočila u novi projekt – cjelovitu podršku u korporativnom odijevanju: od savjetovanja preko osmišljavanja pa sve do izrade.

Fotografije: FOCH

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend