Brojne kolekcije slijede svevremenski koncept od ulične mode do ekstravagancije. Želimo naglasiti kolika je moć i uloga nakita kod svakog stajlinga. Odjeća i moda su nerazdvojni prijatelji i moda to zna.

Svaki novi komad stvaran strašću i nestrpljenjem izazov je kako za nas tako i za naše klijente. Koliki je njihov usud i do koje mjere žele biti drugačiji. Za naše kampanje posebno su zanimljivi plesači i glumci, koji na najbolji način pokretom i karakterom prenose našu poruku, inspiraciju kroz nakit.

Različitost nas čini posebnima, tako da smo za novu kampanju kroz objektiv fotografa upoznali glumicu kroz različite uloge. Njezine transformacije pravo su bogatstvo profesije, a kostimi i nakit dio su njezinih snova. Kakav je efekt nakita u šest uloga glumice Nine Violić kroz objektiv Mare Milin?

Nakit je dio naših stalnih kolekcija:

  1. – Elizabetanski (biseri i medaljoni)
  2. – Barok (venecijanski kristal i mesing)
  3. – Tradicija (staklene perle s elementima paške čipke)
  4. – Kapsula budućnosti (kovane kravate i obruč narukvice)
  5. – Grace Jones (murano sa specijalnim efektom raspucanog terakota)
  6. – Džungloidi (koža, poludrago kamenje, korijenje tropskih biljaka)

Naše galerije: Zagreb, Šibenik, Cres, Novalja, Pag i uskoro Split.

Webshop: www.grubic-design.hr

Nakit: dizajnerski dvojac otac i sin Mladen i Petar Grubić
Model: glumica Nina Violić
Foto: Mare Milin
Asistent Foto: Milan Krkač
Hair: Mijo Majhen
Make up: Nikolina Gega
Snimljeno u studiu Korito, Katran

IZ J A V E:

Mladen Grubić: Ne robujemo hirovitim modnim kretanjima, dizajnom želimo osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama dizajnom i cijenom omogućiti eksperimentiranje u građenju svog stila. Slavimo samo posebnost – biti drugačiji!

Nina Violić: Prvo, obožavam njihov nakit, volim tu različitost i nedoslovnost, pružili su mi mogućnost da se svaki put ufuram u neku potpuno drugu ulogu, a to je meni uvijek gušt. Posebno zato što me fotkala Mare Milin s kojom uživam raditi već preko 20 godina, snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunapark.

Petar Grubić: Mislim da ova serija fotografija odlično prikazuje raznolikost našeg asortimana i vizija, koju velik broj naših stalnih klijenata voli isticati. Uloge i emocije koje je Nina Violić sposobna izmjenjivati takvom lakoćom i brzinom za mene su neviđene, a Mare stilski toliko paše našem dizajnu da se iskreno nadam da će samo njeni potpisi padati na sve naše buduće kampanje.  Izuzetno sam ponosan na ovu kampanju, na cijeli tim koji je radio na istoj te me sve skupa jako motivira za buduće projekte.

Mare Milin: Danas kada predajem ove vizuale, znam da ih je 6. A trebao je biti neki drugi broj. Ali, ništa nije slučajno. Htjela sam da Nina Violić na ovim fotografijama bude glumica, ali i da se kroz dvojnost tragedija-komedija kazališnog principa prozire ona kao osoba. S njom je to neminovno. Ona je jedna od privatno najjačih osobnosti hrvatskog glumišta. Ponekad te strah od te njene osobnosti kolika je (smijem se, jer je poznam dobrih 20 godina). Nakit, Grubići, njihove vizije, vizije poredane na stolu, a onda ti snažni komadi na snažnoj osobi. Sam taj nakit ima snažnu osobnost. Imaju je i Petar i Mladen. A i ja. Panika. Što napraviti da sve ne izgleda ko cirkus? Ili, baš ugostiti cirkus Kolorado? I što sad…zakriliti se kostimom, ulogom, maskom. Scene tipa- sanjarim usred formalne večere, ukrašena ne baš svakidašnjom kravatom, ludujem sama sa sobom u svom boudoiru kao jedna verzija miss Havisham, s jasnim simbolima prolaska vremena na sebi, glumim glumu pred prejakim reflektorom davnog Hollywooda, hladnog izraza lica promatram vas preko nišana, koketiram preko stola zaštićena ogromni komadima ekspandiranog stakla, čekam da sve završi, negdje u toploj tami… 6 improviziranih situacija. I onda ja tu, tražeći zaključak, jer se bez toga ne mogu smiriti, nekako dođem na Pirandella i sve se poklopi. 6 lica traži autora. Wikipedia kaže: „Stvarnost u djelu postaje iluzija, a iluzija postaje stvarnost. Obični ljudi postaju glumci, a glumci postaju obični ljudi.“ Sve ima smisla, a Nina tamo gdje možda najviše liči na sebe privatno, žmiri. Otvaram baš tom fotografijom. Svima koji su sudjelovali u ovom snimanju zahvaljujem na inspiraciji, koja se baš uvijek desi na snimanju i nakon njega, a ne matematički, prije snimanja; zahvaljujem nužnom simbiotičkom doprinosu koji je stvorio ovaj omnibus. Da mene pitate, ovu grupu vizuala bih tako i nazvala: Ninin Omnibus. voila!

Vaši komentari na tekst

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend