Nove naušnice Whisper of Nature prave su ljetne zavodnice

0

Minuciozna ručna izrada, kvalitetni prirodni materijali i posebna namjera nakita, odlike su poznatog i meni veoma dragog brenda Whisper of Nature.

Ostajući progresivni, a vjerni svom modnom izričaju, uvijek im iznova uspijeva i izaziva moje oduševljenje. S obzirom na to da su naušnice u svakodnevnoj komunikaciji s licem u fokusu, dobar par svaku ženu može učiniti privlačnom. Upravo je ovo vodilo dizajnericu Hanu Dervović pri kreiranju limited edition linije elegantnih i profinjenih naušnica koje donose dašak ljetnog ozračja. U središtu svega su novi kristali, zlato i srebro s pozitivnim vibracijama za samopouzdanje, slobodan duh i uživanje. Bilo da ste diva, odvažna ili romantična, pronaći ćete model koji će savršeno odgovarati vašoj osobnosti i stilu.

Budite inspirativni, prepustite outfitu da ispriča priču o vama, okrenite glavu ka okusima sreće, a WHISPER OF NATURE, nakit s dušom i domaćim potpisom u tome će vam biti najbolji saveznik.

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend