Nov trend: Papuče sa krznom

0
Pretražujete na internetu prolećne trendove, pratite na društvenim mrežama, čitate u raznim časopisima. A da li ste primetili papuče sa krznom?
Ovo je jedan od najblesavijih trendova. Pojavile su se i kod nas. Pitanje je da li bi se usudile da ih nosite.
4
Papuče su poželjne leti ali ne sa krznom. Čim nas zaobiđe kiša, biće pravi trenutak da odabir par omiljenih krznenih papuča. Nosite ih na svom omiljenom mestu: dok ispijate čaj, kafu; jedete omiljeni kolač ili na događaju koji redovno pratite.
Kada bi sve trendove pratili, ne bi imali za osnovne životne namirnice. Zbog toga malo mašte nije na odmet. Možda su ovakve papuče skuplje ali ih vi možete odmah imati ukoliko napravite umetke za papuče – isečete parčiće krzna i idealno zakamuflirate papuče da deluju kao prave krznene.
2
Takođe, budite maštoviti i iskoristite krzno i za sandale. Živimo u vremenu kada je sve dozvoljeno ili vas bar mi podstičemo da budete što kreativniji. Poigrajte se malo sa materijalima a rezultat će biti odličan!
Pogledajte par fotografija koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za jedan od prolećnih trendova.
1
Photo credits: www.instagram.com

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend