Najljepši nakit i satovi u hit boji jeseni

0

Srebrni nakit intrigantnog dizajna i satovi svjetskih brandova u nijansama ove osebujne vladarice boja iz ponude zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum.

U novim kolekcijama najvećih hrvatskih proizvođača modnih dodataka, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, nalaze se nakit i satovi u uzbudljivim i intenzivnim nijansama crvene – boje jeseni 2017. koja svojim neodoljivim tonovima nudi odgovor na baš svako stilsko pitanje.

Srebrni modni dodaci intonirani spektrom ove vladarice boja s lakoćom boje sivilo svakodnevice toplim sjajem žute i crvene pozlate, donoseći dašak glamura u živote svih modno osviještenih dama. U jesenskim kolekcijama isprepliće se nakit s dozom nostalgičnih i ženstvenih elemenata iz tradicije hrvatskog zlatarstva, ali i sasvim novi minimalistički oblikovani primjerci.

Od srebrnih naušnica inspiriranih cvjetnim pupoljcima, predimenzioniranog prstenja asimetričnog dizajna sve do narukvica i privjesaka u primarnim nijansama crvene te zagasitim tonovima kao što je bordo, stvara se balans između zavodljivosti i beskonačne romantike. Igrom oblika i kombinacijom upotrebe različitih materijala u izradi, nakit ovako dobiva još senzualniju notu, a dodatno se ističe uz dodatak koralja, cirkona, cvjetnih elemenata te zaobljenog kamenja u crvenim nijansama koji svojim refleksijama i naglašenim sjajem pretvara običan modni dodatak u pravu umjetninu.

Svakom novom kolekcijom u Zaksu i Argentumu iznova otkrivaju novu, zanimljivu priču pa pomno izrađeni srebrni modni dodaci lako pronalaze svoje obožavateljice diljem Hrvatske, neovisno o dobi i modnom usmjerenju. Sudeći prema svjetskim modnim trendovima, ove jeseni nema mjesta za neutralne i diplomatske stilske kombinacije pa stoga slobodno i hrabro zakoračite u jesen 2017. s novim, upečatljivim komadima nakita crvenog sjaja.

Cjelokupnu kolekciju potražite u Argentum i Zaks poslovnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite pogodnosti: do 50% na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene na sav asortiman zlata.

 

Oglašavanje

Vaši komentari na tekst

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend