Juno nakit naše poznate dizajnerice i modela Anite Dujić postaje sve poznatiji.

Svoju prvu kolekciju lansirala je u svibnju 2016. godine, a kroz nekoliko dana predstavit će i svoju kolekciju jesen/zima za 2018. Naziv nove kolekcije za jesen/zimu je „Sinergija“. Sam naziv je inspiracija dizajnerice koja je u svojoj kolekciji htjela prikazati lijepu, snažnu i toplu žensku energiju. Motivi koji dominiraju kolekcijom su srca i zvjezdice, koji su od samo početka glavni motiv, a uz njih dominiraju i materijali srebra, pozlaćenog srebra i crveni končić.

„Ovoga puta zaštitna lica su Ana Zdarilek, Diana Šimunić i Darinka Ferko, bivši modeli, danas majke i uspješne žene, inače moje bliske prijateljice. Nisam mogla zamisliti nikoga osim njih, tko bi na bolji način pokazao ono što ja vidim u ovoj kolekciji, a to je jedna dugoročna ljubav, bez roka trajanja i postavljanja uvjeta, prijateljstvo, neraskidive spone koje nas vežu, sreća i odanost. Na taj način promatram i nakit, kao nešto vječno, nešto sto nas spaja i čuva uspomene“ – rekla je Anita Dujić.

U stvaranju kampanje sudjelovali su fotograf Marko Grubišić koji je od početka s Anitom i zna kako u najboljem svjetlu prikazati svaki komad njezinog nakita. Za besprijekornu kosu zadužen je talentirani Ivica Palinić, a za šminku Marko Tolić.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend