Jelena Rozga, i u kampanji za jesen/zimu 2017, s ponosom nosi titulu brand prezenterice za romantični talijanski brand – Liu Jo.

Studio Katran je poslužio kao savršena modna pozornica, a jednostavna pozadina i zanimljiva postolja poslužila su kao idealna kulisa u kojoj poznata pjevačica igra glavnu ulogu. Atraktivne kadrove je ovjekovječio poznati fotograf Ivan Pavliš, za prirodni make-up je zaslužan Saša Joković, a za savršenu frizuru Zvonimir Franić.

U novoj kolekciji jesen/zima 2017 Jelena Rozga idealno prikazuje srž kampanje kroz izrazitu dostojanstvenost i ženstvenost. Vrckava splitska pjevačica ponovno se snašla u zavodljivoj igri kontrasta i emocija gdje glavnu ulogu imaju samopouzdanje i zavodljivost. Glamuroznost, intrigantnost te raznolikost samo su neki od elemenata koji krase kolekciju. Jelena Rozga  i Liu Jo ponovno vladaju modnom scenom kroz neodoljivi šarm i eleganciju.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend