Jednostavan dizajn i nosivost u jesenskoj kolekciji modne kuće Nebo

0

Prilikom kreiranja i osmišljavanja ove kolekcije, dizajnerica Ana Brajković se koncentrirala na potrebe i reakcije vlastitih kupaca, a manje na prolazne trendove. Unatoč tome svaki prikazani komad odiše modernim i atraktivnim dizajnom, nosivim iz sezone u sezonu.

Dobro poznata estetika modne kuće Nebo, pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, preslikana je i u ovoj kolekciji i oslanja se na moto “manje je više“. Fokus je na jednostavnim i pročišćenim linijama koje suptilno naglašavaju liniju tijela, te na vrhunskoj izradi. Detalji su minimalni, naglašeni kontrastnom bojom, a materijali su svileni muslin, pliš, eko koža i viskozni džersej.

Jednostavnost, ženstvenost i elegancija već su prepoznatljive odlike Nebo estetike, a ove sezone kolorit je jednostavan i snažan, postignut odabirom klasičnih boja: crne, sive i zagasito crvene.

Kombinacija nosivosti, sofisticiranosti i dašak glamura osnovne su odrednice kojima se modna kuća Nebo već 25 godina vodi u kreiranju svojih kolekcija što su prepoznale i brojne dame, drage klijentice koje godinama smjelo i dostojanstveno nose ovu prepoznatljivu estetiku.

Fotografije: Mirko Cvjetko
Make up: Sanja Hrstić Kuterovac
Modeli: Marija Magdalena Šepak i Leonarda Zeba / Talia model

Oglašavanje

Vaši komentari na tekst

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend