Jedan pareo a četiri lica

0
Crno-beli Multi-Way „Gran Canaria“ pareo je uvek atraktivan. Ono ga što čini još poželjnijim je to što ga možete nositi na četiri načina: kao haljinu sa naramenicomili preko ramena, kao pončo i u vidu suknje.
Haljina s naramenicom
Pareo navucite preko glave, ruke provucite kroz otvor pa vrpce zavežite na ramenu. Tako ćete postići izgled jednostavne haljine koju možete nositi preko kupaćeg kostima. Ukoliko ne želite da se naramenice kupaćeg kostima vide, ispod objedinite bando grudnjak.
lisca-pareo
Haljina preko ramena
Navucite pareo preko glave, s jedne strane kroz otvor provucite ruku, a s druge ostavite da pareo lepo pada preko ramena. Dobijenu haljinicu možete povezati oko struka kožnim kaišem.
lisca-pareo
Pončo
Jednostavan izgled ponča dobićete tako što provučete glavu kroz otvor (prorez) pa ostavite da vam pareo opušteno pada preko ramena. Kako bi ostao na telu, na jednom ramenu zavežite vrpcu u mašnu.
lisca-pareo
Suknja
Želite li u kupaćem kostimu sakriti donji deo tela, pareo naprosto spustite na struk. Ako je otvor na pareu prevelik, vrpce toliko stisnite da vam se kao suknja zadrži u struku.
lisca-pareo
Lisca se zaista potrudila novom kolekcijom za sezonu leto 2016 da nas iznenadi i obraduje višenamenskim pareom. Ono što je najbitnije je da ga možete nositi onako kako vam odgovara u datom trenutku.

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend