Hip-hop stil: brend Hide&Seek

0

Kardašian klan uveliko promoviše razne dukseve, trenerke… Njihov uticaj je veliki, hteli mi to da priznamo ili ne, i tako se polako svi okreću hip-hop modi. Odabrali smo Hide&Seek brend koji takođe promoviše sličan stil. Na vama je da odlučite da li pristajete na „casual look“!

Hide&Seek je jedinstveni brend na tržištu namenjen urbanim i samosvesnim ženama koje se ne plaše eksperimentisanja kada je o modi reč. Duksevi i duboke čizme ovog brenda su apsolutni must have ove sezone i već su postali sastavni deo garderobera mnogih devojaka u regionu.

Vrhunski kvalitet materijala, zemljane boje i ekstravagantan dizajn odlikuju Hide&Seek komade, a uglavnom su propraćeni snažnim porukama u vidu natpisa na neočekivanim mestima.
Ukoliko ove zime želite da budete jedinstveni i primećeni onda je Hide&Seek pravi izbor za vas.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

Send this to friend