Hip-hop stil: brend Hide&Seek

0

Kardašian klan uveliko promoviše razne dukseve, trenerke… Njihov uticaj je veliki, hteli mi to da priznamo ili ne, i tako se polako svi okreću hip-hop modi. Odabrali smo Hide&Seek brend koji takođe promoviše sličan stil. Na vama je da odlučite da li pristajete na „casual look“!

Hide&Seek je jedinstveni brend na tržištu namenjen urbanim i samosvesnim ženama koje se ne plaše eksperimentisanja kada je o modi reč. Duksevi i duboke čizme ovog brenda su apsolutni must have ove sezone i već su postali sastavni deo garderobera mnogih devojaka u regionu.

Vrhunski kvalitet materijala, zemljane boje i ekstravagantan dizajn odlikuju Hide&Seek komade, a uglavnom su propraćeni snažnim porukama u vidu natpisa na neočekivanim mestima.
Ukoliko ove zime želite da budete jedinstveni i primećeni onda je Hide&Seek pravi izbor za vas.

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Diplomirani ekonomista sa više nego povremenim izletima u svetu mode. Crta, šije, prati trendove, dizajnira odeću i bloguje na svom blogu Dunja Style: "Pratite trendove ali nikako slepo jer u suprotnom postajete njen rob i tu onda nema mesta za kreativnost. Doprinesite da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat!"

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend