Fina svila, elegantna čipka i zavodljive nijanse krase donje rublje iz Palmersa

0

Poznati brand donjeg rublja Palmers za nadolazeće blagdane i dane darivanja je pripremio veličanstvenu kolekciju inovativnog, ženstvenog donjeg rublja visoke kvalitete koji će u vama probuditi maštu i zavodljivost.

Raskošne linije Black & Red, Silver Lace, Silky night i Blue hour silk naglašene su božanstvenim materijalima koji nježno miluju vašu kožu, dok čipkani detalji i neodoljiva paleta boja od zagasitih crvenih do kraljevski plavih tonova zavode na prvi pogled i pružaju savršen užitak nošenja.

Osim delikatnog donjeg rublja, zimskom kolekcijom dominiraju modeli spavaćica i pidžama  superiornih materijala od fine svile koji pružaju besprijekornu udobnost tijekom hladnih zimskih noći. 

Ekskluzivnu liniju Palmers donjeg rublja i spavaćeg programa pronađite u najbližoj Palmers prodavaonici i ove godine razveselite svoje najdraže savršenim poklonom.

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

Send this to friend