Iskričave boje koje će vas izbaciti iz kolotečine. Intenzivan i postojan sloj boje s finišem za raskošne trepavice. To može biti samo MASKARA VINYL COUTURE.

Maskara Vinyl Couture  nedugo nakon lansiranja stekla je kultni status, a nova, poboljšana formula sada dolazi u sedam upečatljivih nijansi. Obožavatelji maskara širom svijeta bit će oduševljeni.

7 odvažnih boja maskare.

7 novih poza za fotografiranje.

7 novih dodataka za kreiranje novih lookova za oči.

STILSKA REVOLUCIJA: NEODOLJIVA PALETA BOJA ZA TREPAVICE

Vinyl Couture zaista je maskara bez premca. Njezina tekuća i providna baza omogućuje upijanje gustog sloja pigmenata boje, zbog čega formulu odlikuju upečatljive nijanse visokog sjaja. U kombinaciji s mikro česticama voska, tehnologija tekućeg kristala daje joj elegantan i blistav finiš. Sofisticirana je, a opet pomalo drska … stvorena za žene koje se vole igrati bojama.

ŠTO VIDIŠ … TO I DOBIJEŠ

Privlačna i elegantna bočica maskare Vinyl Couture u obliku kvadra, sa zlatnim čepom s utisnutim crnim logom Cassandra potpuno je providna. Nakon nanošenja na trepavice, boja će biti identična onoj u bočici.

Ekskluzivna, patentom zaštićena četkica produljuje i izvija trepavice, dajući im raskošan volumen. Zahvaljujući zaobljenom vršku, čak i najkraće trepavice obavija jednolikim premazom boje. Besprijekoran finiš bez iznimke.

Elegantna. Intenzivna. Razoružavajuće sjajna.

Kombinirajte je sa sjenilom za oči – ružičaste i plave nijanse vraćaju nas u 1980-e; poigrajte se nijansama na gornjem i donjem kapku u kombinaciji plave i ružičaste ili zelene i boje vina… ili kreirajte sofisticirani smokey eye s vinilnim finišem, uz dašak klasične rokerske crne ili blistavo sjajan gornji sloj u stilu glam roka.

U kombinaciji s tušem za oči dobit ćete precizno definiran, grafički upečatljiv look, koji možete učiniti još dramatičnijim odlučite li se za neuobičajenu kombinaciju boja. Naglasite crnu masku Vinyl Couture odvažnom plavom nijansom tuša za oči ili se odlučite za delikatniji finiš, kombinirajući nijansu fuksije s crnim tušem.

Isprobajte je u kombinaciji s olovkom za oči – precizno, ali suptilno iscrtane oči u delikatnim ili nešto uočljivijim nijansama, poput boje vina i intenzivno zelene, sjajno će uokviriti trepavice ukrašene istim ili komplementarnim bojama.

Za statement look, nanesite maskaru plave, ružičaste ili boje vina i na obrve! Kreirajte rokerski imidž intenzivno crnom nijansom ili nanesite gornji sloj u zlatnoj nijansi za savršen, suptilni sjaj.

Poigrajte se bojama i odvažite se na upečatljiv izgled očiju prožet  blistavošću.

ALL IN A WINK… NIJANSE

Br. 1: I’m The Clash  – Intenzivno crna, za istinske rokerice.

Br. 2: I’m The Unpredictable – Sofisticirana boja vina za ublažavanje intenziteta crnog tuša za oči ili kao suvremena reinterpretacija tipičnog looka iz 80-ih.

Br. 3: I’m The Excitement – Smaragdno zelena, upečatljiva i senzualna.

Br. 4: I’m The Illusion – Sjajan, lakirani finiš glavni je adut ove suvremene nijanse smeđe.

Br. 5: I’m The Trouble – Uz primjesu 80-ih koja prožima moderni look, ova upečatljiva plava nijansa budi sva osjetila.

Br. 6: I’m The Madness – Lude noći obavijene blistavom ružičastom nijansom fuksije… maskara koja privlači poglede i zrači ljubavlju.

Br. 8: I’m The Fire – Blistave zlatne čestice koje se nanose nakon maskare u boji, za dodatni dašak glamura.

Cijena: 271 hrk

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend