OH, to je zlato! Pjenušava elegancija i opojna senzualnost!

Moschino Gold Fresh Couture je treća iznenađujuća kreacija u ikonskoj bočici koja podsjeća na sredstvo za čišćenje. Luksuzni objekt želje, jedinstven, neusporedivo suvremen dizajn.

BOČICA I PAKIRANJE

Genijalna, ironična i iznenađujuća bočica, koja će se rasprsnuti u najbolje odabrane parfumerije na svijetu i ostaviti svoj neizbrisiv trag. Ambicija luksuznog proizvoda, neophodna i dostupna svima, zasjenjena je zlatom za novi Moschinov izvanredan miris. Pakiranje predstavlja elegantnost bočice, u apsolutno uzvišenoj sjajnoj zlatnoj boji. Kontrastna traka daje sofisticiranost i privlači pažnju na detalje tipične za proizvode po mjeri, omogućujući moderno otvaranje proizvoda.

MIRIS

Miris predstavlja pravu odu ženstvenosti, opojnu i ukusnu senzaciju. Njegove gornje ironične note sadrže note žute mandarine koja se sjedinjuje s kruškom, listovima rabarbare i bijelom breskvom. Cvjetno srce otvaraju note jasmina i đurđice uz zlatnu orhideju koja pojačava blistavu ženstvenost mirisa. Elegantne i senzualne bazne note sandalovine, mošusa i vanilije začarane su notama stabla Akigalawood.

Olfaktorna obitelj: cvjetno-drvenasto-voćna

KAMPANJA

Zaštitno lice kampanje je Joan Smalls (jedna od najpoznatijih modela današnjice, Victorijina anđelica rodom iz Portorika). Kampanju potpisuje kreativni direktor Jeremy Scott.

Cijene:

Edp 30ml              335,80kn
Edp 50ml              487,70kn
Edp 100ml            638,90kn

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend